03 Απριλίου, 2015

† 3 Απριλίου 2015 Λίγα λόγια ακόμα για την επιπλέον εμφάνιση

 Λίγος μόνο χρόνος έχει μείνει μέχρι τις 5 Απριλίου και την επιπλέον εμφάνιση για το Φεστιβάλ Επετείου Γέννησης! Αν και λέω επιπλέον εμφάνιση, είναι ένα πάρτυ γενεθλίων!!! 

Αυτή τη μέρα, από την πολύ αρχή, θα καλπάζουμε σαν μια μηχανή ‘τέρμα τα γκάζια’! Σε όλους επίσης, Παρακαλούμε να φορτίσετε την ενέργειά σας πλήρως κατά το διάστημα πριν τη συναυλία καθώς θα αναπαύεστε στους μαλακούς καναπέδες και θα πίνετε ένα αλκοολούχο ποτό (ή αν είστε ανήλικοι, ένα αναψυκτικό)!!! 

 Οταν τα φώτα (των θέσεων) των καλεσμένων σβήσουν και σκεφτείται ότι επιτέλους αρχίζει... θα είναι με όλη μας τη δύναμη!!! Από την πολύ αρχή (≧∇≦)キャー♪ ヽ(゚∀゚)ノ ワーワー ワ─+。:.゚ヽ(*´∀`)ノ゚.:。+゚─イ♪ Ελπίζω να φωνάζετε στη σκηνή κάπως έτσι! Εν πάσει περιπτώσει, θα ξεφαντώσουμε!!! 

Επίσης, επειδή εκεί υπάρχει ένας μοναδικός κέδρος... είναι γλυκός!!! Ο καθένας θα το ξέρει καθώς θα φωνάζει "Je t'aime Mana-Sama~♡" με δυνατή φωνή! Ολοι μπορείτε να το κάνετεt! Σωστά? Οπωσδήποτε δείξτε μου τη δύναμή σας V(^_-)!!!

 Για τον κόσμο στο πίσω μέρος του πρώτου ορόφου, είναι λίγο μακρυά, αλλά δεν είναι καλό να είσαστε α-φηηη-ρημένοιιιιιιι! και μετά, εφόσν ο κόσμος στον δεύτερο όροφο μπορεί να δει πραγματικά καλάααααααααα, δεν είναι καλό να παρακολουθείτε α-φηηη-ρημένοιιιιιιι! 
Ξ Ε Σ Π Α Σ Τ Ε! 

 Γιατί μπορώ να δω πολύ καλά από τη σκηνή / μπουχουχου Για να το κάνουμε το καλύτερο πάρτυ γενεθλίων που έγινε ποτέ, ΑΝΕΒΕΙΤΕ↑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ↑ !

 Επίσης, αυτήν την ημέρα θα παρουσιάσουμε ακόμα περισσότερα ΝΕΑ προϊόντα! Ενθουσιαστείτε κι ελάτε να απολαύσουμε τη μέρα! 
dix Love!!!!!!!!!

 Μάνα

† Translate