18 Μαΐου, 2015

† 5.19 K

Σήμερα είναι η πρώτη επέτειος  θανάτου του K-kun.


Η εικόνα είναι από το 2004, όταν εντάχθηκε στους Moi dix Mois.
Ο K-kun, όπως είναι αυτονόητο, δήλωσε: «Θέλω να γίνω νέος!"για αυτό και ξύρισε τα μακριά μαλλιά του από την μια πλευρά  και τα φρύδια του, έγινε το Τέρας Κ.


Με τον τρόπο αυτό δεν ήταν ένα τυχαίο μου στυλ!!


Εκείνη την εποχή, ήθελε να το κάνει, λέγοντας, «θα είναι μια τελετή ξυρίσματος από το αφεντικό"έτσι έφερα κουρευτικές μηχανές κάποιου κουρέα στο στούντιο. Ήρθε με μαχητικό πνεύμα, έτσι!


Ήταν ευχαριστημένος με το θηρίο, τον εαυτό του χαρακτήρα,και από τότε έγινε το θηρίο ...Εκείνη τη στιγμή, σκέφτηκα για να του δώσω μια ακόμη πιο κακή ατμόσφαιρα,Είπα "Τι θα συμβεί αν προσπαθήσεις να κάνεις λευκό μακιγιάζ;" και εγώ δανείσα στον Κ-kun κάποιο λευκό μακιγιάζ σε σκόνη, αλλά μετά την εφαρμογή του λευκόu μακιγιάζ, μου είπε "Το λευκό μακιγιάζ φαίνεται πολύ καλό! Ταιριάζει!"Το δεύτερο μισό του  βίντεο είναι από το THEATER OF DARKNESS λόγω αυτού.Όταν τον είδα, τα μάτια του ήταν λίγο τρομακτικά, αλλά του ταιριάζει και αυτό ήταν δροσερό!

Επίσης,Μέχρι τώρα ο K-kun ήταν ο πρώτος άνθρωπος να με πει "αφεντικό".Στην αρχή φαινόταν λίγο σαν εγκληματίας και με έκανε να αισθάνομαι περίεργα, αλλά έχω συνηθίσει να με καλεί εμένα "Boss!" και άρχισα να αισθάνομαι άνετα με αυτό.
Πραγματικά, όταν σκέφτομαι "Αυτός ο cool τύπος ήταν από την πλευρά μου για 10 χρόνια" Νιώθω περήφανος.Τέλος πάντων, καθιστώντας το  βίντεο Κ αυτή τη φορά, θέλω να δείτε σκόπιμα τη γενναία δόση απο  τον Κ-Kun.Φυσικά ένας χρόνος του... δεν θα είμαστε ποτέ σε θέση να επιστρέψει πίσω.Τέλος πάντων, ελπίζω ότι μπορούμε να περπατήσουμε μαζί στο μέλλον τυλιγμένοι σε αυτές τις αναμνήσεις.
Ακόμα, για εκείνους που λένε ότι σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν το μνημόσυνο βίντεο του Κ και οφείλεται στα συναισθήματά τους, νομίζω ότι μπορείτε να το κάνετε και όταν νιώσετε έτοιμοι.
Μάνα

† Translate

✉ Ακολουθήστε μας με Email