09 Νοεμβρίου, 2012

† 24 Aυγούστου 2010 Velvet S&G


 Είναι καλοκαίρι και πλησιάζει η περιοδεία DS2, την οποία έχω συνδύασει με το καλοκαίρι, αλλά βρισκόμαστε ήδη στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, η κατάρρευση του καλοκαιριού σαν να λέμε…  Με μια έννοια… είναι λίγο μοναχικά, σε πολλούς τομείς. 

 Σύντομα λοιπόν, μπαίνει το φθινόπωρο. Και το φθινόπωρο είναι η εποχή της μόδας!
Να και κάτι το οποίο όλοι θα περιμένουν, η «Divine Cross Velveteen Series» θα βγει στην αγορά!
Για αυτήν την φωτογραφία που υπάρχει μέσα στη "Gothic & Lolita Bible" , η οποία αρχίζει να πωλείται σήμερα , φόρεσα το Divine Cross velveteen "Gold Type". 
 

 Μιας και επεκτείνω τα βασικά χρώματα του Moi-meme-Moitie, το μπλε, το άσπρο και το μαύρο, σκέφτηκα ότι το χρυσό είναι σικάτο!
Δεν συμφωνείτε; 
Μια χρυσή έκδοση από ένα φόρεμα, ένα περιλαίμιο, από κάλτσες κτλ… ταιριάζει με το αίσθημα της αθωότητας και της κομψότητας.
Δεν μπορείς να είσαι σέξυ αλλά συνάμα χαριτωμένος σε ένα ρούχο κομψό και χαριτωμένο; Ή ακόμα κομψός, χαριτωμένος και μικρούλης;
^_^
 

 Αν έχεις Moitie μανία (και το ξέρεις) , τον προηγούμενο μήνα παρουσιάστηκε μόνο στη Moi-meme-Moitie μπουτίκ στο Sendai, το DC sundress – χρυσή έκδοση – αλλά αυτή η περιορισμένη έκδοση ήταν τόσο δημοφιλής και τιμήθηκε από τους πελάτες σε σήμειο να γίνει ψευδαίσθηση. 
Εσείς που το αγοράσατε και εσείς που το είδατε, δεν ήταν όμορφο; 


 Επιπλέον, αυτήν την φορά το velveteen type, θα κυκλοφορήσει σε ακόμα ένα χρώμα, σε ασημί!
Το ασημί έχει μια έντονη και καλή αίσθηση. Εσείς πιο προτιμάτε; Χρυσό ή ασημί; 


 Στο προηγούμενο monologue (στις 21 Ιουλίου) που έγραψα ότι πρόκειται να κάνω μια φωτογράφηση για τη bible, και ενώ συνεχίζονταν οι ζεστές μέρες, έπρεπε να πάω σε ένα μέρος χωρίς κλιματισμό και είχα να κάνω μια φωτογράφιση φορώντας αυτό το velveteen.  


 Κατά βάση, λίγο πριν από αυτό είχα κάνει σχέδια να βγω έξω φορώντας το Ribbon Rain Coat, αλλά το σημείο όπου βγάζαμε τις φωτογραφίες ήταν λίγο πολύ μια κόλαση λόγω ζέστης και σκέφτηκα ότι να φωτογραφίζεσαι σε τέτοια ζέστη με αδιάβροχο είναι απαίσιο, επομένως εγκατέλειψα την ιδέα.
 

 Σκέφτηκα ότι το Ribbon Rain Coat θα έδινε την εικόνα της φθινοπωρινής εποχής, αλλά μιας και το Ribbon Rain Coat είναι φτιαγμένο από χοντρό υλικό αποφάσισα ότι το  Ribbon wind coat είναι πιο ταιριαστό.
 Επομένως, ο επόμενος συνδυασμός εξαρτάται από εσάς!
Θα βάλω εδώ πέρα την παραπομπή για την καινούργια EGA σειρά και για την G&L Bible επίσης!
Εσείς θα βαφτείτε σε χρώματα Moi-meme-Moitie αυτό το φθινόπωρο;;; 


-Μάνα-


Τη μετάφραση επιμελήθηκε η RinStorm



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

† Translate