09 Οκτωβρίου, 2013

† 13 Φεβρουαρίου 2012 Συζήτηση Επίσημο γεύμα παρέθεσαν μερικοί νεαροί και δραστήριοι δημιουργοί, σε ένα εστιατόριο στρειδιών.    
  Με τζιν και τόνικ στο ένα χέρι, συζητήσαμε για τις Καινοτομίες της Πληροφορικής στο μέλλον μέχρι το πρωί. χμμμμ - αναζωογονητικό! 
  Στην πόλη μου τη Χιροσίμα, λατρεύουν τα στρείδια! Αν και παίρνουν δυνάμεις από διάφορα στρείδια, αυτό πάνω δεξιά είναι ντόπιο είδος της Χιροσίμα. Είναι το γάλα της θάλασσας σε σφηνάκι!

 Λοιπόν, ήμουν πολύ απασχολημένος με το επόμενο live, που είναι κοντά. Ταυτόχρονα, καθώς προετοιμάζομαι και για το live του Μαρτίου, έστειλα ένα demo στα υπόλοιπα μέλη με το "νέο τραγούδι". Αυτή τη φορά αγχώθηκα με την δουλειά πάνω σ' αυτό το πολύπλοκο νέο τραγούδι. (^_^;A 

 Θα είναι μεγαλοπρεπής η εμφάνιση στο creation ceremony festival. Επίσης, εφόσον μέχρι τώρα δίναμε συναυλίες μόνοι μας, η εμφάνιση της 26ης Φεβρουαρίου θα είναι ξεχωριστή. Καλά να περάσετε, dix! 

 Υ.Γ. Έφτασαν τα προϊόντα του New Mother of Life. Θα νιώσει myu- αύριο, ο Κόμης, που λατρεύει τη σοκολάτα; Να προσέχετε να μην τρώτε υπερβολικά, αλλά η σοκολάτα είναι καλό πράγμα. Η μαγευτική γλυκύτητά της μπορεί να σας συνεπάρει.


-Μάνα-

 Η μετάφραση επιμελήθηκε από την Πέγκυ Μπαρούνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

† Translate

✉ Ακολουθήστε μας με Email