21 Οκτωβρίου, 2013

† 25 Μαρτίου 2012 Εν μέσω του φωτός... (2)






Στο χθεσινό Creation Ceremony Festival ένιωσα το πνεύμα μου να γίνεται ένα με όλους, στην καρδιά και την ψυχή. Νομίζω πως δημιουργήσαμε τον καλύτερο ιερό χώρο για την επέτειο των 10 ετών.

Στο τέλος, καθώς ήταν να χαθώ μέσα στα φώτα της αψίδας, δυνατά και πολύπλοκα συναισθήματα με συνεπήραν.

Υπό το βάρος 10 ετών, όλα έγιναν ένα εναλλασσόμενο φως από συναισθήματα χαράς και λύπης...

Μαζί με τις θερμές σκέψεις όσων παραβρέθηκαν στο creation ceremony festival, και με το ανκόρ όπου αντάλλαξα συγκινητικά λόγια με κάθε ένα από τα μέλη των Moi dix Mois θέλω να προχωρήσω σε ένα καινούργιο μέλλον. Αυτό ήταν το καλύτερο live, όπου ένιωσα βαθιά συναισθήματα να χαράζουν το στήθος μου. Και στην γιορτή για τα γενέθλιά μου ένωσα τα χέρια μου σε στάση προσευχής ?*'-^)?????

Αυτά λοιπόν dix Love!!!!!!!!!!

Επίσης, ευχαριστώ για τα δώρα γενεθλίων!

Θέλω να σας πω πολλά ακόμα, αλλά προτιμώ να κρατήσω τις βαθύτερες σκέψεις μου, για το Digital Madousho.

Στην σκηνή με την τούρτα, η φωτογραφία που βγάλαμε όλοι μαζί ήταν αρκετά ξαφνική, αλλά σας βεβαιώνω πως η φωτογραφία βγήκε πολύ καλή και αναδύει ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Οπότε, όσοι ανησυχείτε για το πώς βγήκατε, μπορείτε να ηρεμήσετε.

Όσο για τη λοταρία, μια και είχε φτιαχτεί ΄μόνο ένα κορσάζ με τριαντάφυλλα για εκείνη τη μέρα σας παρακαλώ, φροντίστε να το φυλάξετε κάπου με ασφάλεια, μια και έχει σημαντικές αναμνήσεις φυλαγμένες. Το ίδιο ισχύει για τις υπογεγραμμένες επετειακές αφίσες. Σε όσους κέρδισαν: συγχαρητήρια!

Το επόμενο live, θα δωθεί στις 24/6, στην συναυλία των Versailles για το Rose's Symposium.

Κάποιοι γνωρίζετε πως με συνδέουν δεσμοί από το παρελθόν με τον Καμίγιο. Τον ξέρω από πριν ξεκινήσει το συγκρότημά του, οπότε σχεδιάζω κάτι κομψό, απαγορευμένο και κρυφό με τον Καμίγιο δεδομένης της ευκαιρίας! Δεν είναι σπουδαίος ο Καμίγιο; χουχουχου....

Πληροφορίες για την συναυλία θα βρείτε στο site των Moi dix Mois.

Επίσης, το Κομμάτια Φιλοσοφίας, κεφάλαιο 5 της 2ας Σεπτεμβρίου, το "Ιερό της Αβύσσου" όπως ονομάζεται, θα πραγματοποιηθεί στο Akasaka Blitz!

Μαζί με το συγκρότημα του Κοζί, τους ΖIΖ θα εμφανιστεί ως σπέσιαλ γκεστ ο Γιου-κι-τσαν! Αν το χάσετε, θα χάσετε! Θα αναρτήσω λεπτομέρειες αργότερα!

Βρισκόμαστε εν μέσω του προγραμματισμού για το DS3 στην Οσάκα, επίσης!

Και επίσης, σας άφησα να περιμένετε! Το άλμπουμ για την επέτειο των 10 χρόνων θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι! Η πρώτη ανακοίνωση έγινε στο live, θα περιέχει την επετειακή φωτογραφία, και το καινούργιο τραγούδι, οπότε ελπίζω να ανυπομονείτε.

Εκτός αυτών, σύντομα θα ξεκινήσω ηχογραφήσεις και ενορχηστρώσεις, οπότε θα έχω πολύ άγχος όλη μέρα!

Ακολουθεί στις αρχές Απρίλη το ταξίδι μου στο Σιάτλ, στην Αμερική! Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για την ασφάλειά μου στον αέρα!

Υ.Γ. Μετά από την τουρνέ Οκονομιγιάκι στη Χιροσίμα (όσον αφορά την λαμπρή υποδοχή της), θα γίνει μία εκδήλωση ξενάγηση στην πόλη καταγωγής μου, την Χιροσίμα. Άρα δεν υπάρχουν σχέδια για live. Οπότε, πόσοι θα μπορούσατε να έρθετε; Μια και θα έπρεπε να τηρηθούν ένα σωρό συνθήκες δε θα ήταν εύκολο να γίνει, αλλά θα είχε ενδιαφέρον αν το κάναμε!

Η Χιροσίμα είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε τουλάχιστον μια φορά!

-Μάνα-

Τη μετάφραση επιμελήθηκε η Πέγκυ Μπαρούνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

† Translate